Zalando rabatkoder 2015

2 rabatkoder
Zalando Rabatkode på 100 kr

Zalando 100 kr. rabatkode

Spar 100 kr. Klik blot på knappen “Benyt rabat”, tilmeld deres nyhedsbrev og modtag din Zalando rabatkode på 100 kr.


Zalando

Gratis levering og retur!

Linket giver adgang til: Gratis levering og retur hos Zalando (uanset ordrebeløb)


 
Zalando
rabatkode 4.89 stjerner af 1 til 5 mulige - 19 har stemt

Zalando rabatkode

Ovenfor ser du den rabat vi pt. tilbyder til shoppen. Zalando rabatkoden får du her på bloggen ved at klikke på knappen ud for den rabatkupon du vil tage brug af, herefter åbner der et nyt vindue der fører dig ind på Zalando’s egen webshop, hvor koden kan benyttes.

Tilbage på denne side er der imidlertid åbnet et popup-vindue der viser dig selve rabatkoden, som du skal indtaste i rabat feltet hos Zalando.dk. Værdikode feltet til at skrive rabatkoden i finder du i din kurv når du går til betaling og er færdig med at handle dine varer i shoppen.

Alternativt kan du benytte dig af vores Asos rabatkoder såfremt du ikke kan opstøve en tilstrækkelig Zalando kode i øjeblikket.

Ovenfor finder du udsalgskoder til Zalando – Bemærk at vi tilbyder eksklusive rabatkuponer i samarbejde med Zalando, som ikke kan findes andre steder end på vores blog! Psst… De giver som regel mindst 10% bespareelse og gælder også varer der er på udsalg!

Rabat til en modekanon uden grænser

Zalando er en multinational sko og modebutik som startede tilbage i 2008 i Tyskland. Zalando er i dag en meget stor netbutik inden for modebranchen, måske den største der er.

Hos Zalando.dk kan du købe tøj, sko og accessories fra mange mærker og unikke brands, som ikke kan købes andre steder i landet. Du kan benytte en Zalando rabatkode i indkøbskurven, når du shopper på zalando.dk. Gå ikke glip af din mulighed for udsalg og vores rabatkupon til Zalando, når du vælger at handle hos dem.

Zalando – Mere end blot sko

Zalando har et kæmpe udvalg af sko men også tøj og tilbehør. Tilmed hører en suveræn kundesupport og mulighed for at returnere dine varer i hele 30 dage, samt brug af ekstraordinære 2015 Zalando rabatkoder.

Stort og alsidigt udvalg

Hos Zalando har de nu rundet over 150.000 varenumre fordelt på mere 1500 varemærker. Zalando.dk tilbyder et bredt og alsidigt sortiment af de førende brands fra hele verden.

Der findes alt lige fra de velkendte internationale brands, men også små og store Danske mærker. Zalando byder på tøj og accessories til enhver stil, alder og smag.

Zalando.dk en brugervenlig webshop?

Webshoppen er yderst flot og simpel, med en lækker og enkel navigation. Du har mulighed for både at navigere ved hjælp af quickmenuen samt ved brug af deres søgefelt. Hvis du vælger at blive medlem af Zalando kan du også gemme dine favorit produkter på en ønskeliste, ganske nemt og helt gratis.

Forær et gavekort til den ultimative netbutik

Det er super nemt at give et personligt gavekort til zalando.dk. Zalando har lavet en hel “gavekortside” hvorpå du kan udforme et unikt gavekort til en der står dig nær.

Om det er en bryllupsgave, konfirmationsgave, fødselsdagsgave eller anden lykønskning som god bedring, eller hvad du ellers står og har behov for, kan du skabe det perfekte, personlige gavekort hos Zalando. Husk at selvom det er et gavekort, kan modtageren af gavekortet selvfølgeligt benytte gavekortet sammen med rabatkoder, for større rabat.

Fremgangsmetoden er ret enkel – Du vælger dit ønskede motiv, skriver din personlige hilsen, beslutter gavekortets beløb og vælger til sidst hvordan du ønsker det leveret. Der er mange flotte og enkle motiver som du kan benytte dig af, frit valg af beløb og mulighed for udskrivning af gavekortet eller levering via. e-mail til modtageren.

Et outlet uden grænser hos Zalando.dk

Outletet på Zalando.dk er helt uden grænser… I skrivende stund er der i omegnen af 70.000 varenumre til spotpriser i outlet’et! Det må siges at være en sjat. Pt. er der tale om ca. 40.000 varer til kvinder, 21.000 produkter til mænd og ikke mindst 8.100 tekstiler og tilbehør til børn, som er nedsat hos Zalando’s online outlet.

Ønsker du fx. at spare 100 kr, på en varer til 200 kr? Det er intet problem, da det svarer til 50% rabat og outlet’et indeholder mange tilbud med op mod 90% rabat! Hvis du heller ikke synes der er nok at spare her, hvorfor så ikke lige toppe rabatterne med vores Zalando rabatkoder 2015, der selvfølgeligt også kan kombineres med outlet tilbudene.

Det bedste nyhedsbrev 2015, spækket med rabat

Sidder du og tænker om der er nogle fordele for dig ved at modtage Zalando nyhedsbrev? Det kan vi garanterer dig for at der er! Du er med 99% sikkerhed her på vores rabatkode blog, for at finde en Zalando rabatkode?

Det er nok ikke sidste gang du vil benytte dig af en sådanne rabatkode, så her er den første gode grund til at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Zalando udsender ofte personlige og unikke rabatkoder til deres kunder som er tilmeldt nyhedsbrevet, og når du tilmelder dig får du tilmed udstedt en Zalando rabatkode på 100 kr. – Læs mere om det via linket.

Rabatkoder er altid sjove, for så kan du virkeligt se prisen blive skruet ned, men det kan du med garanti også i nyhedsbrevet der dumper ind i din indbakke. Zalando burde omdøbe deres “nyhedsbrev” til “tilbudsbreve” eller “rabatkodebrev” for det er hovedsageligt hvad du modtager i din mail indbakke, hvilket også er præcis hvad kunderne ønsker sig!

Rabat, rabat, rabat… Der er hvad der for dig til at handle, og sådan er det også for resten af landets befolkning, så derfor sørger Zalando for at tilbyde dig rigeligt med tilbud og rabatkoder i nyhedsbrevene!

Fuld fart på Zalando og sociale medier

Som du sikkert har opdaget er Zalando meget aktive på de sociale medier og det er det er der en ganske fornuftig grund til. Zalando har selvfølgeligt interesse i salg, såvel som alle andre netbutikker, men hovedsageligt har Zalando fokus på service, interaktion med kunderne og forbedring af webshop samt købsoplevelsen! Det er der hvor Zalando virkeligt kan får udbytte af sociale medier som blandt andet Instagram, Facebook, Twitter og Pinterest. Tror du ikke det er helt rigtigt? Så tag et kig og se det med egne øjne.

Dette er også med til at forklare hvorfor Zalando.dk alene på Facebook har over 3 millioner følgere! For at skære det ud helt simpelt: Du bliver klogere på Zalando, Zalando bliver klogere på dig og til sammen skaber i den perfekte webshop. OBS! Zalando byder også på eksklusive rabatkoder 2015, forskellige steder på Sociale medier, så husk at følge med.

Kundeservice der overrasker!

Du har nok selv oplevet det på egen hånd, men Zalandos kundeservice overrasker virkeligt. Tænk engang hvor mange kunder de har rundt om i landet, eller i verden for den sags skyld og alligevel formår de at behandle dig som deres eneste og vigtigste kunde, hver gang! Det er hvad man kan kalde en kundeservice der basker, og det virkeligt en vigtig faktor der tæller for at ville handle med en forretning, hvor man blot er en dråbe i vandet!

Svartiderne er hurtige, behandlingen er perfekt og hvis ikke dit spørgsmål er lige til at svare på? Jamen så ringer de dig da lige op og for afklaret det hele med det samme.

Garanti for sikker handel

Hos Zalando har du mulighed for at betale på flere forskellige måder. Du kan gennemføre din betaling ved at benytte dit betalingskort, din PayPal konto eller ved at betale på regning.

Efter din ordre er gennemført modtager du mails med ordreoplysninger som track & trace nummer, ordre status og kvittering for dit køb og naturligvis også et bevis for din modregnet rabat for brug af Zalando rabatkode.

Leveringstid

Du får ikke blot glæde at hurtig levering men også fri levering samt fri retur og det er uanset ordrens beløb. Uanset om du har valgt en forkert sko størrelse, farve eller helt andet, så dækker Zalando ganske enkelt dine returomkostninger.

Nu også rabat med Zalando Lounge

Tiden er kommet til en helt ny måde at shoppe på, så derfor har de nu også valgt at lancere Zalando Lounge i Danmark. Loungen var et kæmpe hit i udlandet så derfor er chancen nu også kommet til lille Danmark. Vi har beskrevet alt om Zalando Lounge her, så du kan komme godt fra start.

Og ja, det er tiden værd! Du score nemlig den nette sum af 75% besparelse på din shopping, hvilket også er derfor der ikke i øjeblikket er mulighed for brug af rabatkoder til Zalando-Lounge. Men hvem siger ikke at Zalando ved udgangen af 2015 kommer med rabatkoder til Zalando Lounge?

Udløbet rabat:
3 rabatkoder
Zalando

100 DKK til accessories, sko og tøj

Shop amok på Zalando og få 100 DKK rabat! Zalando giver dig rabatten når du handler for 500 kr. Tast denne Zalando rabatkode og spar 100kr. på alt modetøj, sko og accessories…


Zalando

Denne Zalando kode slår 10% af prisen

Få 10% rabat på dit næste køb hos Zalando via denne rabatkode. Rabatten gælder ved køb over 750 kr. og findes kun hos os! Gælder til 31. marts, 2015.


Zalando

10% på Zalando.dk

hele 10% nedslag på prisen. Vi har fået æren af at give jer denne 10% salgskode til Zalando.dk, helt gratis! Dog kan enkelte mærker være undtaget. Kampagnekoden er unik og kan kun benyttes 1 gang pr. kunde.


  • Det er os der siger tak :)
    Vi er glade for at kunne være til hjælp med en nyttig rabatkupon.

    Oprettet af Kasper Lund 18. oktober 20140:24

  • Thank you! Rabatkoden virker præcis som lovet ;)

    Oprettet af Patrick 18. oktober 20140:20

Aktuelle Zalando rabatkoder

Denne side indeholder alle aktuelle Zalando rabatkoder som for nyligt er blevet tilføjet.
5 Zalando rabatkoder total

Kontakt

Zalando
Tamara-Danz-Str. 1
10243 Berlin
Tyskland

Momsnr. DK: 12 65 20 11
Moms-ID DE: 260543043
Skattenr.: 29/560/00596

Verificeret butik

Telefon
+45 80 88 30 80
Zalando Facebook Zalando Google+ Zalando Instagram Zalando Pinterest Zalando Twitter Zalando Youtube

Forbind med
Zalando

Du ser lige nu alle Zalando rabatkoder samt rabatkampagner for oktober 2015 . Ønskes yderligere informationer, kan du tjekke: Vilkår og betingelser.

http://www.zalando.dk