De bedste Zalando rabatkoder 2015

2 aktive rabatter
Zalando

Udløber: Ikke fastslået

Gratis levering og retur – Zalando

Hos Zalando får du, via dette link, gratis levering og retur, uanset beløb på dit køb.


Zalando

Udløber: Ikke fastslået

Zalando 100 kr. rabatkode

Spar 100 kr. på din ordre hos Zalando.dk. Klik på Linket, tilmeld dig deres nyhedsbrev og herefter vil du automatisk blive tildelt en rabatkode via din e-mail.


 

Sko og modebutikker i stil med Zalando

Brandos Stylepit Boozt Runway Fashion
Zalando
Zalando rabatkode 5.00 stjerner af 1 til 5 mulige - 3 har stemt

Rabatkoder til Zalando, en sko kanon uden grænser

Zalando er en multinational sko og modebutik som startede tilbage i 2008 i Tyskland. Zalando er i dag en meget stor netbutik inden for modebranchen, måske den største der er.

Hos Zalando.dk kan du købe tøj, sko og accessories fra mange mærker og unikke brands, som ikke kan købes andre steder i landet. Du kan benytte en Zalando rabatkode i indkøbskurven, når du shopper på zalando.dk. Gå ikke glip af din mulighed for udsalg og vores rabatkupon til Zalando, når du vælger at handle hos dem.


Zalando – Mere end blot sko

Zalando har et kæmpe udvalg af sko men også tøj og tilbehør. Tilmed hører en suveræn kundesupport og mulighed for at returnere dine varer i hele 30 dage.


Stort og alsidigt udvalg

Hos Zalando har de nu rundet over 150.000 varenumre fordelt på mere 1500 varemærker. Zalando.dk tilbyder et bredt og alsidigt sortiment af de førende brands fra hele verden. Du finder alt lige fra de velkendte internationale brands, men også små og store Danske mærker. Zalando byder på tøj og accessories til enhver stil, alder og smag.


Zalando.dk en brugervenlig webshop?

Webshoppen er yderst flot og simpel, med en lækker og enkel navigation. Du har mulighed for både at navigere ved hjælp af quickmenuen samt ved brug af deres søgefelt. Hvis du vælger at blive medlem af Zalando kan du også gemme dine favorit produkter på en ønskeliste, ganske nemt og helt gratis.


Garanti for sikker handel

Hos Zalando har du mulighed for at betale på flere forskellige måder. Du kan gennemføre din betaling ved at benytte dit betalingskort, din PayPal konto eller ved at betale på regning. Efter din ordre er gennemført modtager du mails med ordreoplysninger som track & trace nummer, ordre status og kvittering for dit køb.


Leveringstid

Du får ikke blot glæde at hurtig levering men også fri levering samt fri retur og det er uanset ordrens beløb. Uanset om du har valgt en forkert sko størrelse, farve eller helt andet, så dækker Zalando ganske enkelt dine returomkostninger.


Sådan bruger du din Zalando rabatkode fra vores blog

Ovenfor ser du den rabat vi pt. tilbyder til Zalando. Rabatkoden får du her på bloggen ved at klikke på knappen ud for den rabatkupon du vil tage brug af, herefter åbner der et nyt vindue der fører dig ind på Zalando’s egen webshop, hvor kampagnekoden kan benyttes.

Tilbage på denne side er der imidlertid åbnet et popup-vindue der viser dig selve rabatkoden, som du skal indtaste i rabat feltet hos Zalando.dk. Værdikode feltet til at skrive rabatkoden i finder du i din kurv når du går til betaling og er færdig med at handle dine varer i shoppen.

Ovenfor finder du udsalgskoder til Zalando – Bemærk at vi tilbyder eksklusive rabatkuponer i samarbejde med Zalando, som ikke kan findes andre steder end på vores blog! Psst… De giver som regel mindst 10% bespareelse og gælder også varer der er på udsalg!
De praktiske oplysninger

Har du behov for at få fat i Zalando eller deres kundeservice, så benyt disse informationer:

Firma: Zalando
Land: Tyksland, Berlin
Kundeservice: service@zalando.dk
Telefon: 80 88 30 80
Hjemmeside: www.zalando.dk

Udløbet rabat:
5 udløbet koder
Zalando

Udløber: 19. april 2015

100 DKK til accessories, sko og tøj

Shop amok på Zalando og få 100 DKK rabat! Zalando giver dig rabatten når du handler for 500 kr. Tast denne Zalando rabatkode og spar 100kr. på alt modetøj, sko og accessories…


Zalando

Udløber: 31. marts 2015

Denne Zalando kode slår 10% af prisen

Få 10% rabat på dit næste køb hos Zalando via denne rabatkode. Rabatten gælder ved køb over 750 kr. og findes kun hos os! Gælder til 31. marts, 2015.


Zalando

Udløber: 26. oktober 2014

Zalando fejrer Halloween med fri levering + 10% rabatkupon

Denne vilde halloween-fest Zalando har skudt igang giver 10% + gratis fragt på en lang række tøj og tilbehør, som Zalando har samlet i deres halloween kategori. Koden gælder tilmed også på nedsatte varer. Men det er med at få fart på, for chancen udløber allerede d. 26-10-2014.


Zalando

Udløber: 31. december 2014

Rabatkode – 10% til Zalando.dk

Ny rabatkode fra Zalando på hele 10%. Vi har fået æren af at give jer denne 10% salgskode til Zalando.dk, helt gratis! Rabatkuponen gælder til alle for minimum 750 kr. Dog kan enkelte mærker være undtaget. Kampagnekoden er unik og kan kun benyttes 1 gang pr. kunde.


Zalando

Udløber: 8. december 2013

Zalando 20% kampagnekode

Crazy offer fra Zalando. Du får hele 20% rabat lige nu med denne Zalando kampagnekode som gælder til 2. søndag i advent d. 8-12-2013. Kampagnekoden er gyldig til stort set alle deres mærker og produkter. Skynd dig at få de 20% før det er for sent!